• Positief opvallen
  Wat is de nieuwswaarde in je organisatie, bedrijf of vereniging? Hoe maak je jouw verhaal sterker? Hoe verleid je een journalist om positief over je te schrijven? Hoe ziet een professioneel persbericht eruit? Wil je een sterkere samenhang in je communicatie uitingen of een betere website? Als je meer wilt weten over de strategische èn praktische aanpak van de communicatie voor jouw situatie, neem dan contact op. De kosten kunnen we spreiden over zes maanden en dan heb je langere tijd een professionele communicatieadviseur aan je zijde!

  lees meer


  Beroepsvrijwilliger: een nieuwe fase
  Na een jarenlange veelzijdige inzet bij tientallen verschillende organisaties ben ik in de loop van 2022 voorlopig gestopt met betaald werken. Mijn dagen worden inmiddels rijkelijk gevuld met vrijwillige werkzaamheden. Zo werk ik voor de Herenboerderij Willemshoeve, het JoodsMonumentBaarn.nl, het ThomashuisBaarn, de wijngaard Keulenhof.nl en de Baarnse vrouwenvereniging Amitié.

   

 • Op zoek naar een ervaren communicatieprofessional? Iemand die uw project of dienstverlening stevig begeleid? Inge Pastoor helpt u graag met deskundig advies en als u dat wilt ook met de uitvoering. Ook als u off- en online communicatie doelgericht wilt combineren.

  Inge Pastoor heeft tientallen projecten begeleid en (nieuwe) ontwikkelingen ondersteund, vaak op het gebied van participatie met bewoners of grotere groepen bewoners. Ook heeft zij veel ervaring met samenwerking in een groter gebied of tussen partners rond een bepaald onderwerp.

  Inge Pastoor zet de koers uit, maakt de stappen duidelijk en brengt mensen dichter bij elkaar. En dat het liefst op een creatieve en systematische manier.  

 • Inge Pastoor helpt u graag om professioneel in het nieuws te komen met uw organisatie of dienstverlening, dankzij haar jarenlange ervaring met woordvoering en persvoorlichting.

  Inge Pastoor traint uw medewerkers in het sterker communiceren met de omgeving. Zij verzorgt trainingen op maat, individueel of in groepsverband.

 • Inge Pastoor adviseert u graag over de enquêtemogelijkheden, bij voorbeeld bij gemeenten. Zij weet hoe je (online) enquêtes opzet en een mooie respons verkrijgt.

  Het leuke is dat de enquêtes niet alleen online, maar ook offline (in papieren vorm) ingezet kunnen worden. Dat maakt vaak een hogere respons mogelijk, omdat de respondenten kunnen kiezen of zij online of offline (op papier) mee willen doen. De antwoorden worden wel online samengevoegd en geanalyseerd. 

  Met inzet van geavanceerde toepassingen (zoals SurveyMonkey) kan Inge Pastoor prima oplossingen bieden die passen bij uw situatie als opdrachtgever. 

  SurveyMonkey kent gratis toepassingen, maar heeft ook heel handige geavanceerde mogelijkheden die maar circa 400 euro op jaarbasis kosten. 

  Inge Pastoor traint met plezier ook uw medewerkers om zelf met online enquetes aan de slag te gaan via een eigen account van uw organisatie. 

Adviseur free publicity
Communicatie gemeentelijke samenwerking
Projectcommunicatie
Regionale samenwerking

Communicatieadviseur gemeente
Communicatieonderzoek gemeente
Interim communicatieadviseur gemeente
Woordvoerder en persvoorlichter

INGEPAST Communicatie - Inge Pastoor
Stationsweg 59
3743 EM  Baarn  06 55 70 25 91
mail@ingepast.nl