positief in de publiciteit

Positief in de publiciteit komen? Doe de Nieuwswaardescan

Wat is er nodig om positief in de publiciteit te komen? Hoe 'maak' je nieuws? Hoe 'verleid' je een journalist om over jouw dienstverlening of jouw onderneming te schrijven?

Ken je Nieuwswaarde
Ontdek wat je nieuwswaarde is! Wat zijn echte nieuwsonderwerpen en nieuwsmomenten in jouw specifieke situatie? Met de Nieuwswaardescan kun je daar achter komen. We ontdekken samen waar de nieuwsitems zitten en geef ik concrete voorbeelden. Vaak kun je ook zelf nieuws 'maken', door iets bijzonders te doen of door aan te sluiten op een landelijk of regionaal thema bijvoorbeeld. Meestal is er meer mogelijk dan je zou verwachten!
Samen maken we een planning voor de komende maanden. We koppelen de nieuwsonderwerpen aan jouw belangrijkste relatiegroepen. Dat wordt jouw publiciteitsplan, de leidraad voor de aanpak van je publiciteit in de periode die voor je ligt. Combineer je publiciteitsplan met je marketingplan / social media aanpak, zodat alles elkaar versterkt.  
Vanaf €225 voor aanpak van de 6 komende maanden. 

Professioneel Persbericht
Met een persbericht breng je het nieuws onder de aandacht van een redactie of journalist. Of rechtstreeks online via je social media of online nieuwsbank de wereld in, ook leuk!  Door een professionele aanpak komt jouw nieuws sneller door, zeker als je daar goed beeldmateriaal bij gebruikt. Ik schrijf graag een professioneel persberich voor je. En ik help je om je persbericht aan te bieden bij de redactie. 
Vanaf €150 per persbericht.

Gebruik je Medialijst
Als je actief in de publiciteit wilt komen, is het verstandig om een medialijst te gebruiken en doelgericht meerdere plekken te benaderen. Een medialijst bestaat uit de contactgegevens van media die voor jouw specifieke situatie van belang zijn en wordt dus altijd op maat gemaakt. Je krijgt de contactgegevens van lokale, regionale en landelijke media, maar ook van (nieuws)sites of vakpers die voor jou van belang zijn. Ik maak een medialijst voor je maken met 10 adressen of meer. 
Vanaf €100 eenmalige kosten. 

Positieve publiciteit maken is erg leuk om te doen. Een professionele en actieve aanpak helpt zeker. En het resultaat is geloofwaardiger dan een (betaalde) advertentie of advertorial. Ik begeleid en ondersteun je graag, het is mijn vak!

Alles-in-1-pakket > Publiciteitsplan, begeleiding persberichten, inclusief medialijst
is al mogelijk vanaf €475 per 6 maanden (6 termijnen van €80 ook bespreekbaar)

 

Twitter response: "Could not authenticate you."

Adviseur free publicity
Communicatie gemeentelijke samenwerking
Projectcommunicatie
Regionale samenwerking

Communicatieadviseur gemeente
Communicatieonderzoek gemeente
Interim communicatieadviseur gemeente
Woordvoerder en persvoorlichter

INGEPAST Communicatie - Inge Pastoor
Stationsweg 59
3743 EM Baarn (per 1 april 2019)
06 55 70 25 91
mail@ingepast.nl